avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie din partea primariei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie din partea primariei

Ce pot face dacă primăria locala nu.mi acorda autorizatia pentru a.mi putea desfasura activitatea de comerciant ,mentionez ca am o rulota fast food instalată pe un teren privat închiriat ,fiind singura sursă de venit, am investit tot ce aveam pentru aceasta afacere si ma blochează drept cine ar trebui sa ma sustină,in rest detin toate autorizatiile.....ma simt neputincioasă ,nu stiu chiar ce.as putea face
Cel mai recent răspuns: Daneliuc Cristina , utilizator 16:39, 28 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie din partea primariei locale Daneliuc Cristina Daneliuc Cristina Ce pot face cand primăria nu.mi autorizează functionarea unei rulote fast food instalată pe domeniu privat tinând cont ca am toate autorizatiile pentru a ... (vezi toată discuția)
Unde pot sa imi desfasor activitatea? iwilldoit iwilldoit Buna seara. Ma intereseaza unde anume (si cum) imi pot desfasura activitatea in Bucuresti ca un Pizza Van (pizzerie mobila incorporata intr-o ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)