avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract credit online nesemnat
Discuție deschisă în Executare silită

Contract credit online nesemnat

Un contract online cu un ifn nesemnat poate fi executat pentru neplata dacă ifn respectiv a omis asta?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 19:49, 28 Octombrie 2016
Daca ati urmarit in Mass Media in zilele trecute ,un Bucurestean a castigat un proces impotriva celor de la Viva Credit pentru ca a fost executat silit de catre acestia.
Intre cele doua parti nu se semnase nici un contract fizic,ci doar sa completat un formular online .

Un contract ca sa fie valabil trebuie sa fie datat si semnal OLOGRAF
Instantele au anulat executarea silita pentru un credit luat online. Așadar, atacați în termen executarea silită și invocați acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit ifn - titlu executoriu fara semnatura? Cozmin880 Cozmin880 Buna ziua, avand in vedere faptul ca a fost emisa Decizia ICCJ 23/2019, doresc sa va intreb daca se vor demara procedurile de executare silita la judecatorie, ... (vezi toată discuția)
Contract împrumut online zaplo AllyMagd AllyMagd Buna ziua. In cadrul unui credit luat online in 2015, de la zaplo IFN, totul făcut electronic, contract semnat electronic ( la semnătură client era o ... (vezi toată discuția)
Neplata credite nebancare luate online cluminita401 cluminita401 Buna ziua,numele meu este Predut Luminita,acum 1 an am luat primele credite online,pana atunci nu auzisem de ele,dobanzile sunt f mari,am inceput sa iau un ... (vezi toată discuția)