avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modul de impartire a facturii pentru lift
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modul de impartire a facturii pentru lift

Sunt administrator si as dori un sfat din partea dvs:
-conform legii, stiu ca factura pentru intretinerea liftului se imparte pe cpi.
Daca in cadrul AG, se stabileste ca aceasta factura sa se imparta pe nr de persoane, este ilegal?
Am un proprietar care doreste acest lucru.Blocul este nou, dat in folosinta de curand, iar prima factura am impartit-o pe nr de persoane, pt a fi un echilibru intre cei care locuiesc singuri,o singura persoana, si cei care sunt mai multi membri in famile cu aceeasi cpi.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: sniperm , utilizator 19:39, 8 Septembrie 2021
Conform legii, am repartizat cheltuielile cu mentenata liftului pe cota parte indiviza. In schimp, un proprietari invoca Art 82, unde cheltuielilie sunt trecute pe nr de persoane. Dar si la art 85, se prevede pe cota parte indiviza. Atunci, ce diferenta ar fi intre aceste 2 art?
Multumesc
Conform legii, am repartizat cheltuielile cu mentenata liftului pe cota parte indiviza. In schimb, un proprietar invoca Art 82, unde cheltuielile sunt trecute pe nr de persoane. Dar si la art 85, se prevede pe cota parte indiviza. Atunci, ce diferenta ar fi intre aceste 2 art?
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am răspuns deja, pe celalalt subiect pe care l-ați deschis.
Am vazut, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament gol - platesc liftul si interfonul? codrin_codrin codrin_codrin Buna ziua! In conditiile in care nu locuiesc in apartamentul pe care il detin, trebuie sa platesc liftul si interfonul (mentionez ca exista paza la bloc, ... (vezi toată discuția)
Locatarii dintr-un bloc doresc sa instaleze un lift (exista spatiu ... andryzs andryzs Locatarii dintr-un bloc doresc sa instaleze un lift (exista spatiu pentru lift, exista usi la fiecare etaj, dar fara motor si cabina etc.) va rog sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare a ag locatarpuidana locatarpuidana Buna ziua, Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc a hotarat impartirea cheltuielior privind modernizarea liftului functie de utilizarea ... (vezi toată discuția)