avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sotul meu ma inseala cu o profesoara universitara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sotul meu ma inseala cu o profesoara universitara

Buna ziua,
De curand am aflat ca sotul meu ma inseala cu o profesoara universitară din Craiova care i-a promis multe realizari în schimbul trădării lui. Sunt cu soțul meu de 12 ani, căsătorită de 9 si avem împreună un copil de 9 ani.Eu muncesc si locuiesc împreună cu copilul in Spania .Copilul sufera foarte mult ca tatal lui nu e langa el.Această d-na este un exemplu imoral pt studenți. Ce pot face dpdv legal?
Cel mai recent răspuns: Cris1971 , utilizator 02:00, 29 Octombrie 2016
Buna seara,
Sa iertati sau sa divortati.
Legal nu îl puteți opri sa va însele.

Ce ați vrea sa faceți?
Se putea si mai rau !
Dar...se putea și mai bine...

Oricum nu are relevanta persoana...
D.p.d.v legal puteti sa reactionati la aceste comportamente ale lui, divortand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte- relatie extraconjugala dupa despartirea in fapt covacicosmin covacicosmin Casatorit in Romania, copilul nascut in Norvegia. Din luna septembrie suntem separati, dupa legea de aici. Nu mai locuim impreuna. Copilul are 3 ani. Inca ... (vezi toată discuția)
Martor violenta parinte-copil aasgm aasgm Buna ziua, Am fost martorul unei violente intre un parinte si copilul lui in varsta de 9-10 ani, o violenta greu de descris.Am intervenit verbal dar m-am ales ... (vezi toată discuția)
Părăsire domiciliu cu copil minor gabriel32 gabriel32 Buna ziua. Întreb in numele unei prietene: ea, soțul și copilul de un an jumate locuiesc in aceeași casa cu socrii (intrări separate, spațiu separat). ... (vezi toată discuția)