avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... suprapunere de teren intravilan
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

suprapunere de teren intravilan

buna seara.am si eu o nelamurire ,va rog daca se poate un raspuns,pentru ca de 7 ani am probleme cu vecini mei care au cumparat langa mine de la unchiul meu.problema este cu un gard care este intrat la mine cu aproape 1 m.eu detin o copie cadastrala a vecinului,care arata ca,suprafata terenului masurata de cadastru este mai mare decat suprafata terenului masurata an titlu de proprietate al lor.am ancercat sa discut si sa rezolvam pe cale amiabila dar nu se poate .va rog sa ami spuneti ce e de facut eu locuiesc an casa bunicilor mei care sunt decedati.nu am taxa succesorala dupa bunici si locuiesc an aceasta curte de 24 de sunt cu toate taxele impozabile la zi:(.astept rasp .multumesc ptr antelegere::)
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:17, 29 Octombrie 2016
Formulati actiune in granituire[Art.560 NCC]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea proprietatii intre vecini. AniBunicelu AniBunicelu La cumpararea unui teren intravilan, s-a descoperit ca un vecin a mutat abuziv gardul, luand 250mp din suprafata totala care apare in cadastrul terenului si ... (vezi toată discuția)
Actiune in constatare sau modificare carte funciara magdalena111 magdalena111 Ce actiune ar merge deschisa in cazul unui teren cu suprafata mai mare in realitate decat in acte? Mentionez ca terenul e intabulat, diferenta de suprafata e ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut in mod eronat ramonadeaconescu ramonadeaconescu Bunicii au un teren de 10000 mp si a cerut la primarie masurarea lui pt a face gard.Dupa masurarea terenului de catre primarie a rezultat mai putin teren ... (vezi toată discuția)