avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Societate fara angajati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Societate fara angajati

Buna ziua!

In urma unor schimbari societatea a ramas fara niciun angajat. S-a infiintat o alta care a fuzionat cu doua firme. Pentru firma ramasa fara angajati mai sunt obligata sa depun declaratiile la somaj, cas, sanate? Sunt obligata sa anunt ca nu mai sunt salariati?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: H.R. SUPORT , Consultant resurse umane 10:56, 28 August 2009
daca societatea la care faceti referire a intrat in proces de fuziune si acesta s-a finalizat, nu mai aveti obligativitatea de a depune documente fiscale .
daca ea nu afce obiectul acestei fuziuni dar nu mai desfasoara activitate in baza contractelor de munca , depuneti la registratura itm o instiintare in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, desfiintarea firmei,etc nykk nykk Buna ziua, Firma X la care am lucrat pana sa intru in concediu crestere copil de 2 ani, s-a restructurat/modificat, la modul ca: - si-a schimbat locatia, ... (vezi toată discuția)
Modificare contract de munca pe perioada suspendarii ginnyy ginnyy am un salariat al carui CIM a fost suspendat pt crestere copil pe perioada suspendarii coontractului salariatului, societatea a fuzionat prin absorbtie cu o ... (vezi toată discuția)
Fuziune prin absorbtie andr_georgi andr_georgi Va rog sa ma ajutati cum anume trebuie sa procedez: Am o societate A care absoarbe o societate B. SI TREBUUIE SA FAC FUZIUNEA. M-am documentta dupa ... (vezi toată discuția)