avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Amenda metrou Ungaria
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Amenda metrou Ungaria

Am primit o amenda la metrou in Ungaria.Dupa ce am cumparat bilet nu am stiut ca trebuie sa il validez.La iesire am fost amendat printr-un proces verbal.Nu par sa fi imi fi luat prea multe date dupa el,nu cred ca mi-au scris nici cnp-ul.Pe procesul verbal primit scrie ceva in ungureste dar dar nu este o copie la original.O sa imi vina la adresa de acasa?
Cel mai recent răspuns: Jhn05 , utilizator 14:26, 2 Decembrie 2016
Si au am patit la fel.eu le-am dat un card de student si coleglot mei iar nu le-au luat prea multe date.Am citit ca metroul in Budapesta este privat si nu au dreptul sa iti trimita amenzi acasa dar poate sa fie o i formatie gresita.Sincer nu aveam nimic cu poporul ungar,dar dupa acest episod am inteles de ce urasc uni romani ungurii,o natie de toata jena !!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda metrou in budapesta Stefania234 Stefania234 Buna ziua, ZIlele trecut am luat o amenda la metrou din Budapesta, avand bilet, dar nevalidandu-l. Intentia noastra nu a fost de frauda, intrucat ne-am ... (vezi toată discuția)
Unde achit o amenda primita in ungaria Imparatul Imparatul Am luat o amenda din Ungaria, am primit acasa procesul verbal in limba maghiara. Unde o platesc? Daca nu o platesc ce se poate intampla, ce pot pati? (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara neplatita budapesta-recuperare creante andyroo andyroo Recent am primit o amenda pentur parcare neregulamenetara in Budapesta.(pe scurt,cautam un bancomat,sa fac rost de bani pt a plati parcarea,intre timp m au ... (vezi toată discuția)