avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... sentinta judecatoareasca nexecutata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

sentinta judecatoareasca nexecutata

buna ziua! la obiect: un vecin din bloc a acumulat o datorie de 800000 lei la intretinere si a fost dat in judecata de asociatie, aceasta obtinind o sentinta judecatoreasca definitiva de obligare a platii. Pentru punerea in executare ne-am adresat unui executor judecatoresc care a constatat ca apartamentul este pe datorie la banca si ca respectivul nu are nici un fel de venit oficial. intre timp banca a vindut apartamentul iar asociatia nu a obtinut nici un ban. individul nu mai locuieste in bloc si nici nu este de gasit. care este calea legala de obtinerere a datoriei??
Cel mai recent răspuns: timpuriu , utilizator 16:18, 1 Noiembrie 2016
nu banca a facut abuz , notarul care a intocmit actul de vanzare/cumparare ,
consultati un avocat si demarati o actune de nulitate absoluta a actului de vanzare/cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Privilegiu imobiliar instituit dupa intrarea in executare silita igaby2003 igaby2003 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: Intr-o asociatie de proprietaria avut loc o executare silita efectuata in numele unei banci. De ... (vezi toată discuția)
Executari silite imobile ContSters275324 ContSters275324 Am cumparat un apartament de la executare silita de la o banca. Fostul proprietar are datorii mari la intretinere, trebuie sa le preiau eu? Asa ceva nu scria ... (vezi toată discuția)
Se respecta privilegiu imobiliar ca prioritate in fata unei datorii ipotecare in cazul unei vanzari la licitatie? legal23 legal23 Suntem o conducere noua in cadrul asociatiei de proprietari. Am aflat accidental ca un apartament care are mari datorii la intretinere a fost adjudecat la ... (vezi toată discuția)