avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

- am beneficiat in perioada 2008-2011 de somaj conf. Legii 76/2002, de venituri completare conf.OUG 22/2004 , urmat de platii compensatorii , diminuat venitul in completare cnf. L118/2010 se considera vechime in munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:25, 30 Octombrie 2016
Perioada respectiva nu constituie vechime in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de 4 ani de facultate(curs de zi)constituie vechime ... Belgi Belgi Perioada de 4 ani de facultate(curs de zi)constituie vechime in munca? Buna ziua.In conditiile in care am o facultate absolvita la zi in perioada 2002-2006,cu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil dupa perioada de somaj mamamama mamamama Sotul a lucrat la o firma care la 30.11.2009 a restrans activitatea si i-a desfacut contractul de munca, el primind somaj in perioada 01.12.2009-28.02.2011. ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare anticipata partiala Dana Rotaru Dana Rotaru Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns despre posibilitatea iesirii mele la pensie anticipata partial. Nu mai reusesc sa imi gasesc de lucru ... (vezi toată discuția)