avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul gresit pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul gresit pensie

Ma puteti ajuta, va rog, cu urmatoarea situatie: mama mea a iesit la pensie anul acesta si pe decizia de pensionare scrie ca nu au fost luate in calcul veniturile brute,perioada 1976-1995, conform anexei 15.6 din HG 257/2011. Ce pot face in aceasta situatie? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AnaMariaAmi , utilizator 19:59, 1 Noiembrie 2016
Buna seara,
Formulati intai contestatie la Casa de pensii, in termenul stabilit de aceasta si, pe urma, contestatie in instanta.
Multumesc foarte mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata fara penalizare catalinatravel2 catalinatravel2 Buna ziua, 1)Am depus dosarul pentru pensie anticipata fara penalizare(4.06.2014),am crezut ca am:vechime:38 ani si 7 luni,dar am avut zile de concediu fara ... (vezi toată discuția)
Solicitare adeverinta acord global Corina Dina Corina Dina Buna seara O fosta salariata ( pensionara) solicita departamentului RU o adeverinta in care sa se evidentieze veniturile obtinute in acord global si ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie anticipata marianapopa2005 marianapopa2005 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o informatie, daca la calcularea pensiei anticipate se iau in calcul adeverintele cu veniturile realizate ? salariul ... (vezi toată discuția)