avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla cine e proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla cine e proprietar

Buna seara. Cum putem afla cine figureaza proprietar pe terenul si casa bunicilor, in conditiile in care nu gasim nici un act de proprietate si cunoastem doar adresa? Stim doar ca la primarie se plateste impozit pe teren si casa, iar identificarea se face cu numarul strazii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:40, 31 Octombrie 2016
Buna seara,
Solicitati un istoric de rol al imobilului.
De la Cartea Funciara?
Buna seara,
De la taxe si impozite.
Consultati un avocat!
In temeiul disp L nr 7/1996 aveti dreptul sa solicitati informatii la registrul unic national de publicitate imobiliara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune? lylygry lylygry Buna seara, Ati putea sa imi spuneti care sunt primii pasi ptr obtinerea unui titlu de proprietate prin uzucapiune? Bunica mea detine terenul plus toate ... (vezi toată discuția)
Teren care nu a fost nationalizat ContSters295489 ContSters295489 Cum putem afla daca un teren a fpst nationalizat? (vezi toată discuția)
Bunicii mei au avut un teren de 2 hectare (o singura parcela) ... simon1991 simon1991 bunicii mei au avut un teren de 2 hectare (o singura parcela) parintii mei au decedat de mult timp si s-a ocupat unchiul meu de acest teren. anul trecut cand ... (vezi toată discuția)