avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de sedere, casatorie cetatean tunisian cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de sedere, casatorie cetatean tunisian cu bulgara

sunt catetan straini din tunisia Am fost student in romania si sa casatoresc vitorul sotia este bulgara dar locuieste in romania. vreau sa stiu daca pot sa iau un permis de sedere sa stau cu ea aici ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:01, 2 Noiembrie 2016
Daca sotia domiciliaza / lucreaza in Romania este posibil sa obtineti permisul pe baza cererii ei de reintregire a familiei.
Aveti detalii aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de rezident djalpha djalpha Ma numesc Lelia si sunt cetatean roman si sotul meu este cetatean tunisian Suntem casatoriti de patru luni insa casatoria a fost facuta in Tunisia nefiind ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor - venire in romania cetatean strain casatorit cu cetatean roman Johny Teo Johny Teo Va rog, pentru cei care cunosc aceasta problema sa imi raspundeti. Sunt casatorit cu cetatean strain in tara acestuia dar avem si certificat de casatorie ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere ca membru de familia cetatean roman SamariAfif SamariAfif Buna ziua! eu sunt un tunisian casatorit cu o romanca si am permis de cedere pe 5 ans. am plecat pe 7/02/2013 in Germania cu sotia mea si am stat 3 luni acolo ... (vezi toată discuția)