avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avizare contract de cumparare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avizare contract de cumparare masina

Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema: am vandut masina mea in alt judet. Am predat certificatul fiscal la cumparator! El sustine ca fara avizarea contractului de vanzare cumparare de catre primaria(taxe si impozite) nu poate sa transcie masina. iar primaria nu vrea sa avizeze nici intr-un fel contractul!
Cel mai recent răspuns: Caddy23 , utilizator 23:19, 31 Octombrie 2016
Buna ziua,

Primaria sau mai exact directia locala de impozite si taxe trebuie sa va scoata din evidentele fiscale. Se completeaza fisa de inmatriculare auto de catre vanzator, se vizeaza de directia locala de la domiciliul vanzatorului, iar cu aceasta fisa cumparatorul isi inmatriculeaza autovehiculul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
S-a vandut o masina, actele au ramas pe vanzator, s-a produs un accident , care sunt consecintele? ofeliadaniel ofeliadaniel Buna ziua! Am vandut masina prin contract de vanzare cumparare, proprietarul adica tata impreuna cu cumparatorul au fost la primaria din Deva unde a fost ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii de la primarie eu_craciun eu_craciun Buna ziua, am vandut masina unei persoane prin contract de vanzare-cumparare, am achitat datoriile la primarie si i-am dat certificatul fiscal ca sa o ... (vezi toată discuția)