Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut in anglia si am venit in tara cu copilul si sotul fara nici o problema. Acum am vrut sa mergem in germania ca sa stam acolo sa ne mutam si nu ma lasat sa ies din tara cu copilul pentru ca nu am apostila pe certificat. Am trimis actele inapoi pentru a mi se pune apostila dar nici in acest moment nu mi sau trimis actele inapoi. Ce as putea sa fac in acest sens? As putea sa fac un alt certificat de nastere la copil in tara? Ce ma sfatuiti sa fac?
Nu, decat ca dupa 1 an va trebui sa achitati din nou taxa. Cel de 1 an se considera ca este la urgenta si il obtineti de regula in aceeasi zi. Spuneti ca va grabiti, sau ca trebuie sa duceti copilul la doctorul de familie din strainatate, orice.
Ok multumesc frumos.Pai oricum trebuie sa plec miercuri ca am programare la doctor .Ca eu doctor de familie il am in Germania si trebuie sa ma duc cat mai repede pentru ca a trecut aproape doua luni si ma sunat sotul meu ca a fost doctoru acasa la noi unde stam si trebuie sa plec neeaparat.