avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere copil

Buna seara. Am si eu o intrebare. Am nascut in anglia si am venit in tara cu copilul si sotul fara nici o problema. Acum am vrut sa mergem in germania ca sa stam acolo sa ne mutam si nu ma lasat sa ies din tara cu copilul pentru ca nu am apostila pe certificat. Am trimis actele inapoi pentru a mi se pune apostila dar nici in acest moment nu mi sau trimis actele inapoi. Ce as putea sa fac in acest sens? As putea sa fac un alt certificat de nastere la copil in tara? Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Wezzdemin97 , utilizator 21:18, 15 Noiembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere romanesc copilului nascut in strainatate. natachka natachka buna ziua.ma numesc natalia (cetatean r.moldova)si am un copil de 3 luni nascut in uk.sotul meu vine in Romania in viitorul apropiat singurPoate pe baza ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Am facut recunoașterea paternității la varsta de 8 ani in germania ... Mary@@ Mary@@ Am facut recunostita partenitati la varsta de 8 ani in Germania in certificat nu este trecut , am primit de la protectia copilui DIN Germania custodia fetei ... (vezi toată discuția)