avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce se poate face când copilul nu mai vrea să vină ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce se poate face când copilul nu mai vrea să vină acasă

Am custodia copilului de 8ani și decand a venit mama lui din Italia anul acesta la influențat asupra mea, l-am lăsat la ea în vacanta de vara și când a trebuit să vină acasă nu a mai vrut, el spunând că vrea să rămână la ea, ea a cerut custodia copilului și a pierdut procesul cu toate că a fost și copilul audiat și a zis ca vrea să stea la ea, ce pot face ca să il aduc acasă, el având 13ani.
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 19:37, 2 Noiembrie 2016
Atata timp cat exista o hotarare ea tb respectata de toata lumea.

Daca mama considera ca actuala stare de fapt nu este benefica copilului va tb sa formuleze cerere de schimbare a domiciliului si sa convinga instanta ca este in interesul superior al copilului ca el sa aiba o alta locuinta si alte persoane care sa il supravegheze.
Nu sta cu mama ea este în Italia, sta la părinți ei, pot sa ma duc sa îl iau chiar dacă el nu vrea, pot sa îl iau fortat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de custodie copil, incalcat GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL GHEORGHIU RAMIRO GABRIEL Daca mama copilului meu nu respecta deloc sentinta judecatoreasca si nu imi incredinteaza copilul asa cum scrie in sentinta judecatoreasca ce pot face ... (vezi toată discuția)
Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)
Proces de vizitare minor ContSters118946 ContSters118946 buna ziua! fosta sotie mi-a facut proces de vizitare, insa copilul de 11 ani nici nu vrea sa auda ca trebuie sa mearga la ea in week-end,mai ales ca nu s-au ... (vezi toată discuția)