avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... plangere CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

plangere CEDO

Buna ziua,

de curand am fost nedreptatiti cu privire la un proces cf art 40 din legea 254/2013 (schimbare regim). Desi am avut toate dovezile la dosar, din pacate cererea a fost respinsa.

Putem depune plangere la CEDO, dupa ce am motivarea?

Banuiesc ca acesta motivare ar trebui sa vina in maxim 10 zile, dupa care fac copi xerox la dosar si apoi sa ma adresez CEDO.

Multumesc mult!!
Va urez o zi superba si mult succes in procese, tuturor.
Cel mai recent răspuns: vdeny , utilizator 15:17, 2 Noiembrie 2016
Plangera la CEDO poate fi depusa doar dupa epuizarea cailor de atac, conform legii romane.
Buna ziua,
Puteti formula plangere la CEDO doar dupa epuizarea TOTUROR cailor de atac legale din dreptul romanesc si doar daca o parte a dosarului este Statul Roman.
Atentie, exista un termen de decadere pentru formularea plangerii.
Buna ziua,

Fiind o hotarare definitiva, nu cred ca mai am cale de atac.

Asteptam doar motivarea.

Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo si procedura arestarii FLORIN RADU FLORIN RADU am si eu o intrebare, la care nu am gasit un raspuns clar nici in carti, nici in practica CEDO, nici la cei cu care m-am consultat. daca sesizez CEDO in ... (vezi toată discuția)
Art 87 alin 1 Teodor Popa Teodor Popa Buna ziua am fost condamnat la 11 luni inchisoare cu suspendare sub supraveghere pt o infraciune art 87 alin 1 am facut recurs si am castigat au casat ... (vezi toată discuția)
Litigii de munca. buna ziua! in urma cu aproximativ un an de ... Ella88 Ella88 Litigii de munca. Buna ziua! In urma cu aproximativ un an de zile am fost concediata ( consilier juridic, functie contractuala, obtinuta prin concurs, post ... (vezi toată discuția)