avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu Primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu Primarie

Buna ziua ! Am cateva nelamuriri privind inchirierea unui spatiu ce apartine Primariei si anume :
- Primaria este / nu este obligata sa faca licitatie publica ?
- Se poate inchiria doar pe baza unei cereri ? daca Da ,trebuie prevazut in cerere scopul inchirierii???
- Primaria poate inchiria unei persoane fizice sau doar unei societati comerciale ?
- Daca eu, persoana fizica inchiriez respectivul spatiu , il pot subinchiria unei societati comerciale !?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 20:42, 3 Noiembrie 2016
1- Da,este obligata să facă licitație publică
2-Nu se va închiria pe baza unei cereri. Se va închiria numai urmare a unei licitații publice și scopul va fi stipulat în caietul de sarcini.
3-Și și adică poate închiria atât unei persoane fizice cât și unei juridice.
4. Numai dacă este stipulat în contractul de închiriere/concesionare că aveți acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchirierea unui spatiu de la o primarie titas68 titas68 Buna ziua, as dori un sfat in legatura cu inchirierea unui spatiu de la primarie.Am vorbit cu primarul comunei Greaca, jud. Giurgiu sa inchiriem un spatiu ce ... (vezi toată discuția)
Participare la licitatii concesionare teren proprietate publica Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, As dori sa va intreb daca o persoana fizica (nu PFA) poate participa la o licitatie deschisa privind concesionarea unor parcele din domeniul ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere spatiu comercial af24 af24 buna seara, urmeaza sa inchei un contract de inchiriere spatiu comercial, insa doresc sa stiu daca e legal: eu,pers fizica detin un spatiu in proprietate pe ... (vezi toată discuția)