avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cine verifica CAR-ul?
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cine verifica CAR-ul?

Buna ziua,
Am avut astazi o discutie cu o persoana in varsta, pensionara, care nu stia carei institutii sa se adreseze cu o reclamatie referitoare la activitatea CAR-ului. Nu am stiut sa ii raspund si m-am gandit ca as putea gasi un raspuns la dvs. Sper ca cineva ma poate ajuta (dna respectiva s-a adresat deja Curtii de Conturi si cred ca ANAF-ului, dar nu sunt sigura de cea din urma). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:10, 3 Noiembrie 2016
CAR are structura de control intern, cenzor, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementari legale deficitare pentru car si asociatii de proprietari pascal8 pascal8 Doresc sa aduc in dezbatere o eventuala propunere legislativa prin care Statul sa aiba mai multa capacitate de a controla CAR-urile cat si Asociatiile de ... (vezi toată discuția)
Datorie car institutie publica LILI25 LILI25 In anul 1995 mama mea a facut un imprumut la CAR-ul institutiei. Acesta a fost achitat lunar prin orire din salariu. In anul 1997 a iesit la pensie la limita ... (vezi toată discuția)
Verificarea presedintelui asociatiei Morisca Morisca Verificarea activitatii presedintelui unei asociatii corale se face doar de catre membrii fondatori sau se sesizeaza Curtea de Conturi cu privire la activitati ... (vezi toată discuția)