avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Program vizita minor
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Program vizita minor

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,un sfat.Dintr-o relatie de concubinaj a rezultat o fetita,parintii s-au despartit.In urma procesului de custodie tatal a castigat custodie exclusiva si definitiva asupra copilului.Mama nu are nici program de vizita si nici de platit pensie alimentara.
Va rog sa-mi spune-ti daca se poate rezolva prin mediere problema programului de vizita si a pensiei alimentare?Nu as dorii sa apelez la instanta daca se poate rezolva amiabil prin mediere.
Cel mai recent răspuns: afrodhitee , utilizator 12:33, 3 Noiembrie 2016
Puteti apela la un mediator pentru solutionarea problemei fara concursul instantei de judecata.
In situatia in care nu veti gasi o solutie de compromis, singura varianta palpabila va ramane demararea unei actiuni in fata instantelor judecatoresti.
Multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)
Trecerea minorilor din tara adrianaioana adrianaioana buna ziua,,sant divortata si am 2 fetite 9 respectiv 5 ani jumate.in urma divortului fetele au ramas in grija mea dar custodia este comuna.el nu participa cu ... (vezi toată discuția)
Custodie si pensie alimentara Flo123 Flo123 Divortat, sentinta definitiva si irevocabila, fetita a ramas la mama, eu platesc pensie alimentara. Dupa un an, fetita s-a mutat la mine, mama ei a plecat in ... (vezi toată discuția)