avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cazier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cazier

buna ziua, de curant am fost pa cumparaturi cu un cunoscut la un market, fara știrea mea a sustras din magazin unele lucruri care au fost reținute de agentul de paza, subliniez ca bunurile au rămas in magazin reținute, întrebarea mea este daca respectivul da o declarație cum ca nu a fost înțelegere dinainte si ca eu nu am nici o vina, pot fii exonerat de capacitatea de complice la furt? iar cazierul meu sa rămână curat?
Cel mai recent răspuns: Alin9321 , utilizator 16:13, 3 Noiembrie 2016
nu cred ca exista nici o plângere penală deoarece suma făptuitorului a fost 200 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație de furt pe nedrept, posibilitate ''pedepsire'' persoană responsabilă de confuzie MuresanDan MuresanDan Buna ziua . Astazi in jurul orei 20:00 am fost la un mini-market din cartier sa-mi fac cumparaturile , iar doamna de la casa a chemat paza deoarece , crede ea ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa la rutiera dosar penal cosmina111 cosmina111 buna ziua! in urma cu 6 luni am facut un accident banal pe care nu l am declarat . Dupa 4 luni m am trezit cu politia la usa, si am declarat ca nu am fost eu ... (vezi toată discuția)