avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzație de furt pe nedrept, posibilitate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzație de furt pe nedrept, posibilitate ''pedepsire'' persoană responsabilă de confuzie

Buna ziua . Astazi in jurul orei 20:00 am fost la un mini-market din cartier sa-mi fac cumparaturile , iar doamna de la casa a chemat paza deoarece , crede ea , m-a vazut in jurul ore 15:30 iesind din magazin cu 6 sticle de Corona fara sa le platesc. Mini-marketul are camere de supraveghere pe care se vedea clar ca persoana care a savarsit fapta are o infatisare diferita de a mea , dar doamna de la casa sustinea cu tarie ca eu am fost faptuitorul. Mentionez faptul ca acolo imi fac cumparaturile zilnic de 4 ani incoace . La scurt timp , firma de paza , indemnata de angajata mini-marketului , a chemat politia pentru a cerceta cazul DEOARECE DANSA NU STIA SA DERULEZE IMAGINILE DE PE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE PENTRU A OBTINE UN UNGHI MAI CLAR. Dupa sosirea politiei , acestia au constat faptul ca nu eu eram cel din imaginile camerelor , dar nu au vrut sa completeze nici o declaratie . Am fost retinut pe nedrept timp de 40 minute si m-au facut cu ou si cu otet in magazin fata de mai multi oameni. Se poate face ceva in acest caz?
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: MuresanDan , utilizator 03:30, 24 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație penală (furt din supermarket) pe nedrept Ioannaaa Ioannaaa Bună ziua! Am și eu o problemã și aș dori să îmi cunosc mai bine drepturile și ce ar trebui să fac. Săptămâna trecută am fost la Kaufland după ... (vezi toată discuția)
Cazier Alin9321 Alin9321 buna ziua, de curant am fost pa cumparaturi cu un cunoscut la un market, fara știrea mea a sustras din magazin unele lucruri care au fost reținute de agentul ... (vezi toată discuția)
Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial ... cris2d2 cris2d2 Presupun urmatoarele: o persoana care iese dintr-un spatiu comercial este acostata de paznic la iesire si somata sa-i arate continutul bagajului (sau este ... (vezi toată discuția)