avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune obligatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune obligatorie

Bun găsit! Mă puteți lămuri dacă sunt obligată să deschid succesiunea după decesul tatălui meu ,în cazul în care nu doresc să-l moștenesc?Menționez că sunt singura lui fiică. Nici soțul meu și nici copiii mei nu doresc moștenirea.Mama mea a decedat cu mulți ani în urmă, părinții mei fiind căsătoriți când a decedat mama.Tata deținea un imobil ,unde avea si domiciliul stabil.Eu nu locuiam cu el , nu eram coproprietară. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: alionas6 , utilizator 10:41, 4 Noiembrie 2016
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare mostenire Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Solicit o mana de ajutor. Mama mea, in urma cu cca 40 de ani, a renuntat, in fata notarului, la partea de mostenire ce i s-ar fi cuvenit, in ... (vezi toată discuția)
Cum poate primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept ... MOROIU RAMONA MOROIU RAMONA Cum poate Primaria deveni proprietar daca proprietarul de drept a decedat , nu exista mostenitori iar terenul nu este platit de 10 ani? (vezi toată discuția)
Mostenirea vacanta Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Care este procedura privind destinatia bunurilor si veniturilor beneficiarilor, dupa decesul beneficiarilor a caror rude nu sunt cunoscute, in vederea ... (vezi toată discuția)