avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită firma recuperare,care sunt pasii?
Discuție deschisă în Executare silită

firma recuperare,care sunt pasii?

buna ziua,o mica intrebare scurt si la obiect:
-am cerut companiei de recuperare contractul de cesiune intre ei si orange.acestia nu vor sa l arata in temeiul ca eu sunt terta persoana si n am dreptul asta dar cu ei nu am incheiat nici un contract.intrebarea este care sunt pasii care o sa i urmeze,o sa se ajunga la poprire,apoi ma duc in termen de 2 sapt sa contest poprirea si sa cer contractul de cesiune in instant.sunt obligati sa l arate? trebuie sa achit si cheltuielile judecatoresti daca sunt de acord sa achit doar suma din contract?
Cel mai recent răspuns: ciupituvalentin11 , utilizator 21:23, 3 Noiembrie 2016
Daca trece la poprire formulati contestatie la executarea silita si solicitati anularea executarii invocand si faptul ca,in calitateanta de debitor trebuia sa vi se comunice cesiunea de creanta.
dar cheltuielile fina le voi suporta eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cesionare/creanta-la administratia financiara bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea de a citi randurile de mai jos: Am un Srl o agentie de publicitate, un furnizor a dus toate facturile restante la ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Cata2010 Cata2010 Buna ziua si va multumesc inca de la inceput pentru timpul acordat pentru a citi aceasta postare .vin catre dumneavoastra cu o speta destul de complicata si ... (vezi toată discuția)