avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract comodat locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract comodat locuinta

Doresc sa inchei un contract de comodat pentru locuinta cu o ruda. Nu intentionam nici unul dintre noi sa obtinem vreun beneficiu banesc - ajutor social, pentru caldura, etc., din acest contract. Ma intereseaza daca acest contract trebuie legalizat la notar.
Cu stima.
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 02:22, 4 Noiembrie 2016
Nu trebuie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat[autentificare,legalizare] - ajutorul pentru incalzire jondoe1 jondoe1 am un contract de comodat pentru 2 camere care nu este legalizat la notar dar in baza acestui contract am putut sa-mi trag gaze si sa instalez o centrala,deci ... (vezi toată discuția)
Sustragere de la executarea silita a bunurilor mobile si imobile dan_dima dan_dima Buna ziua! Uitati care-i problema. Si eu si sotia am angajat acum citiva ani fiecare cite 3 credite nevoi personale (fara garantie imobiliara). Dupa ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat si altele adrian_xro adrian_xro Vreau sa inchei un contract pe o camera din apartamentul unei rude, am citit pe forum si am inteles ca acest contract nu trebuie facut in fata notarului ... (vezi toată discuția)