avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot formula intampinarea corecta ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot formula intampinarea corecta ?

Cum pot formula intampinarea corecta la un proces de succesiune incheiat recent din moment ce nu imi convine deloc decizia judecatorului tinand cont mai ales de faptul ca a fost femeie,eu nu am fost reprezentat de un avocat din lipsa de bani iar pe langa toate astea sunt si singurul mostenitor in calitate de fiu dupa decesul tatalui meu iar din decizia citita in dosar sunt multe aspecte care nu se leaga cap la cap
Cel mai recent răspuns: ContSters410293 , utilizator 08:51, 4 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Inteleg ca aveti o hotarare de care sunteti nemultumit. In mod normal, aceasta hotarare trebuie atacata cu o cale de atac, apel sau recurs (depinde de obiectul cauzei).
La finalul hotararii, unde scrie ca "Instanta dispune ....", ultima fraza ar trebui sa fie "Prezenta hotarare poate fi atacata cu apel/recurs in termen de 30 zile de la comunicare."

In functie de ce scrie in acea fraza (apel sau recurs), dvs. puteti declara calea respectiva de atac printr-un inscris in care spuneti tot ce va nemultumeste.
Faptul ca dna. judecator este femeie nu reprezinta un motiv de apel/recurs. Mai mult, reprezinta o discriminare din partea dvs. si riscati sa fiti sanctionat pentru astfel de afirmatii.
Ciudat este ca pe tot parcursul procesului am fost singurul barbat,deci as putea si eu la randul meu sa ma consider discriminat,dar nu acesta este motivul nemultumirii mele,nemultumirea mea vis a vis de hotararea luata consta in faptul ca in loc sa imi dea castig de cauza a fost exact invers,multumesc de raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contencios administrativ Doru2 Doru2 Cu respect! Rog un raspuns la urmatoarele: Am pierdut un oroces in prima instanta,respinge cererea ca neintemeiata,spune ca pot sa fac recurs in 15 zile,va ... (vezi toată discuția)
Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Un altfel de discriminare? donigao donigao Buna ziua, Am nevoie de ajutorul D-voastra in problema pe care am s-o expun mai jos: Am actionat pe cineva in judecata (comercial) pentru penalitati la ... (vezi toată discuția)