avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Stoc magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Stoc magazin online

Buna ziua, daca sediul este declarat fara activitate, se pot depozita hainute in apartament?
Contract de comodat este insa la infiintare cred ca am gresit declarand sediul fara activitate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 12:02, 7 Noiembrie 2016
Daca nu aveti activitate, ce aveti de depozitat? Nu se pune problema unde le depozitati ci a desfasurarii activitatii cand ati declarat inactivitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot deduce cheltuielile in cazul pfa-ului roxanad29 roxanad29 As avea o nelamurire... daca eu imi execut activitatea in apartamentul trecut pe numele parintilor si toate cheltuielile sunt trecute pe numele acestora, se ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Deducerea chieriei si a altor cheltuieli pentru o firma care functioneaza in alt spatiu decat sediul social. stildeviata stildeviata De putin timp am infiintat un SRL avand ca domeniu de activitate Publicitate- cod CAEN 731.Pentru sediu social am incheiat un contract de comodat la o adresa ... (vezi toată discuția)