avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minora

buna seara!sunt in divort cu sotul meu,el fiind reclamantul,toate acuzatiile care mi le aduce sunt tocmai invers.in momentul de fata sotul meu este cercetat pentru tentativa de omor,si s-a mai depus o reclamatie impotriva lui pentru furt,are vreo sansa ca fetita noastra sa-i fie incredintata?
a luat si toate actele din casa ,printre care si contractul de inchiriere al spatiului ,avem casa din fondul locativ de stat,el fiind titularul ,iar eu si fetita trecute la membrii familiei,il pot acuza de furt?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:48, 1 Septembrie 2009
Depuneti plangerea penala la sectia de Politie de care apartineti pentru a se face cercetari.
Introduceti actiune de divort din culpa exclusiva a paratului, in care veti preciza ca petite incredintarea minorilor, beneficiul contractului de inchiriere, pensie de intretinere in favoarea minorilor, pastrarea sau nu a numelui dobandit prin casatorie.
Mergeti la locator si solicitati a va fi inmanata o copie de pe contract deoarece ati depus plangere penala impotriva sotului pentru furt intre soti si sunteti in proces de divort. Depuneti apoi copia contractului, din care veti pastra si dv. una, la instanta care va solutiona cererea de divort cu petitele subsecvente.
Va recomand angajarea unui avocat! ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu si furt intre soti lucianlucian lucianlucian Buna ziua! Va rog, vreau sa stiu si eu daca sotia a parasit domiciliul cu bebele si cu o suma de bani (120 mil lei), va fi pedepsita. Am facut plangere la ... (vezi toată discuția)
Partaj si pensie alimentara enegeorgeta enegeorgeta in urma divotului am primit copilul in grija mea fostul sot fiind obligat la pensie de intretinere pentru minor pe care nu am primit-o niciodata --el a ramas ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)