Buna ziua. A fost depusă o plangere la pozitie prin care am fost acuzat ca am trimis unei doamne mesaje si înregistrări deranjante. Pe doamnă o cunosc din vedere dar niciodata nu avut o conversatie.
Eu nu am facut asta si astfel imaginea proprie mi-a fost lezata. Sunt căsătorit si plângerea ei a afecta si armonia familiei.
Pot sa o acuz de calomnie? Sau cum as putea sa o determin sa dezminte o asemenea acuzație nefondate?
Calomnia nu mai este incriminata in Noul Cod Penal,eventual pe cale civila conf.TITLU V Apararea drepturilor nepatrimoniale Noul Cod Civil,dar cauza pare minora.
Aveti posibilitatea sa depuneti plangere pentru inducerea in eroare a organelor judiciare, asteptati sa vedeti ce se intampla in dosarul respectiv, ce solutie se dispune.
Calomnie
Nicdor
La ce instituție trebuie să mă adresezpentru plangere( penal sau civil?)împotriva vecinilor care au sunat-beți- la 112 acuzandu-mă de tentativă de ... (vezi toată discuția)
Calomnie
arisaur
Am fost acuzat ca am luat bani, dar nu este adevarat!Lucrez ca sef de formatie si am in subordine mai multe persoane.Pentru ca am trimis pe trei dintre ei in ... (vezi toată discuția)