avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna neefectuat

Dacă un salariat nu și. a luat toate zilele de concediu de odihna la sfarsitul anului 2015,care este termenul maxim când poate sa.și ia zilele de concediul din urma ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 5 Noiembrie 2016
Art. 146. C.mun.
(1) Concediul de odihna se efectueaza in fiecare an.
(2) In cazul in care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau partial, concediul de odihna anual la care avea dreptul in anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei in cauza, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat intr-o perioada de 18 luni incepand cu anul urmator celui in care s-a nascut dreptul la concediul de odihna anual.
.......

In speta, angajatorul este obligat sa acorde concediul de odihna neefectuat pana la data de 01.07.2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Costel2015 Costel2015 Lucrez la o societate de care in urma cu 3 luni si-a schimbat actionarul majoritar. -Am ramas cu un nr de zile CO din anul 2015 neefectuate, noul actionar ... (vezi toată discuția)
Recuperare concediu de odihna neefectuat datorita concediului de crestere copil mass mass Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in privinta concediului de odihna al sotieii mele! In iulie 2015 sotia mea a nascut, pana la data nasterii nu a efectuat ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dupa ccc Tedeea Tedeea Buna. Am tot citit articolele de aici in legatura cu acordarea CO dupa CCC dar as vrea totusi o clarificare. Intre 2015- aprilie 2017 sunt in concediu crestere ... (vezi toată discuția)