avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dosar somaj, adeverinta de vechime
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dosar somaj, adeverinta de vechime

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu problema de mai jos :
- vreau sa-mi depun dosarul pentru somaj. Am inteles ca am nevoie de adeverintele de vechime din perioada 2009 - 2010 ( lucrez din 2009 octombrie, insa nu mi s-a facut carnet de munca ) Adeverintele din 2010 le am. Am solicitat pe mail de la primul angajator adeverinta de vechime insa problema este ca primul loc de munca a fost inregistrat de ITM Ilfov si in cazul in care angajatorul nu o elibereaza ar trebui sa merg cu cererea la ITM Ilfov( eu sunt din Baia Mare, deplasarea nu ar fi deloc rentabila ). Cum pot proceda in acest caz?Teoretic Agentia de Somaj nu poate accepta adeverinta eliberata de Casa de Pensii? sau ce se poate intampla daca nu depun adeverinta pe 3 luni lucrate? Poate Somajul sa-mi refuze prelucrarea dosarului pe motiv ca ar fi incomplet? (doresc sa mentionez ca am mai fost la ei si mi-au spus ca au nevoie neaparat de 2009 fara a-mi oferi solutii in cazul in care nu o pot obtine ) Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2016
deeejessica, utilizator
Cel mai recent răspuns: deeejessica , utilizator 20:29, 5 Noiembrie 2016
Puteti depune solicitarea catre ITM Ilfov prin email : itmilfov@itmilfov.ro sau prin posta cu confirmare de primire :Calea Giulesti nr. 6-8, sector 6, CP: 060274, Bucuresti - Romania.

In adresa puteti solicita sa vi se trimita adeverinta prin posta sau la ITM Maramures de unde o veti ridica personal.
Multumesc pentru raspuns. Telefonic mi s-a transmis ca cererea si plata pentru eliberarea adeverintei se poate face numai personal la ei. :(
Plata adeverintei se poate face si prin mandat postal ... ITM Ilfov intotdeauna s-a considerat un fel de "stat in stat" in interiorul Inspectiei Muncii, in sensul completarii sau ignorarii legislatiei muncii.
Multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime florin_teodor florin_teodor In perioada 29 septembrie 2010 si pana la data de 15 aprilie 2011 am lucrat la o societate cu contract de munca pe perioada determinat (inregistrat la ITM) La ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime munca georgianaro georgianaro Buna ziua! Lucrez la o firma din 2004, cand s-au distribuit in 2011 carnetele de munca mi s-a spus ca mie nu mi s-a facut si ca oricum nu mai foloseste la ... (vezi toată discuția)
Acte somaj Giorgi83 Giorgi83 Situatia mea este urmatoarea (sper sa fiu suficient de explicita): 1 nov 2007 - 1 nov 2009 CIM nedeterminat 8 ore/zi - trecute in cartea de munca 1 ian 2010 ... (vezi toată discuția)