impreuna cu un domn am infintat o firma in 2004 pana la data radierii din registrul cometrului nu s-a desfasurat nici o activitate, firma care a fost radiata prin sentinta judecatoreasca in 2007, pe firma respectiva asociatul meu a inregistrat o masina, ulterior am aflat ca asociatul avea probleme penaleX-(, facuse cu mama lui si alte persoane evaziun e fiscala, in 2007 firma a fost radiata, masina fusese confiscata de politie la vremea respectiva, am aflat dintr-o scurta discutie telefonica cu d-ul respectiv cand l-am intrebat ce face cu masina inregistrata pe firma, mi-a zis ca masina ii a politiei acum si actele la fel ca el nu are ce face, se pare ca si-a primit masina inapoi,,,,n-am mai aflat nimic de fostul asociat pana zilele trecute cand am primit pe fosta adresa a firmei ( locuinta mea) notificarea de la CNADR cu amenda pentru lipsa de rovinieta, ce se intampla daca firma nu mai exista, fostul asociat si-a schimbat nr de telefon, stiu doar orasul in care locuieste in rest nimic, ce ar trebuii sa fac eu??? Va rog asfatuiti-ma ce-i de facut. Va multumesc!