Buna ziua. In urma cu 4 ani, angajatul unei societati a delapidat societatea la care lucra cu 4600 lei. Acum 2 saptamani, a fost citat de politie, pentru ca societatea in cauza a depus plangere penala. A achitat integral prejudiciul, a colaborat cu organul de cercetare si si-a recunoscut vinovatia. Mentionez ca persoana in cauza nu a avut antecedente de niciun fel, neavand nicio fapta inscrisa in cazier. Momentan dosarul a fost trimis catre judecatorie, aflandu-se la judecator in camera preliminara.Neavand venituri de niciun fel nu poate sa -si angajeze un avocat... Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1) i se va desmena un avocat din oficiu? Trebuie sa depuna o cerere in acest sens? ; 2) care credeti ca va fi pedeapsa pe care o va primi? Multumesc anticipat.
Ancheta penala
k1980
Buna ziua,
acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea
aledical
Am savirsit o fapta penala delapidare in 2006-2009 in 2010 m-am autodenuntiat . firma a depus plingere penala am fost chemat la politie in septembrie 2010 de ... (vezi toată discuția)