avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare - sanctiuni posibile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare - sanctiuni posibile

Buna ziua. In urma cu 4 ani, angajatul unei societati a delapidat societatea la care lucra cu 4600 lei. Acum 2 saptamani, a fost citat de politie, pentru ca societatea in cauza a depus plangere penala. A achitat integral prejudiciul, a colaborat cu organul de cercetare si si-a recunoscut vinovatia. Mentionez ca persoana in cauza nu a avut antecedente de niciun fel, neavand nicio fapta inscrisa in cazier. Momentan dosarul a fost trimis catre judecatorie, aflandu-se la judecator in camera preliminara.Neavand venituri de niciun fel nu poate sa -si angajeze un avocat... Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1) i se va desmena un avocat din oficiu? Trebuie sa depuna o cerere in acest sens? ; 2) care credeti ca va fi pedeapsa pe care o va primi? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ash , utilizator 11:00, 7 Noiembrie 2016
Buna ziua,
1. Da se va numi un avocat din oficiu,
2. In functie de modul de aparare poate sa primeasca o sanctiune cu suspendare.
Multumesc pentru raspunsul prompt. Recomandati totusi angajarea unui avocat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta penala k1980 k1980 Buna ziua, acum cateva zile am fost chemat la sectie sa raspund unei declaratii date in potriva mea de catre un individ, care a delapidat firma la care lucra ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea aledical aledical Am savirsit o fapta penala delapidare in 2006-2009 in 2010 m-am autodenuntiat . firma a depus plingere penala am fost chemat la politie in septembrie 2010 de ... (vezi toată discuția)
Delapidare, modificare chitante, neprezentarea la solicitarea sefului ierarhic snak3 snak3 buna ziua, pe scurt : -mi-am insusit din incasarile firmei o suma de aproximativ 300.000ron -am modificat mai multe chitante (data lor) -la ... (vezi toată discuția)