avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu prenatal

concediu prenatal .astazi am fost sa depun dosarul pentru concediu prenatal la casa de asigurari bucuresti in prealabil am sunat la ei sa ma interesez de acte ce acte am nevoie, am avut contract pe perioada detarminata pana pe 15 septambrie 2016 s a prelungit pana pe 30 sep. 2016 apoi s a incheiat de acord comun cu litera b acum cei de la acsa de asigurari imi zic ca nu pot sa beneficiez de banii pe concediu prenatat cele 126 de zile ca incetarea contractului a fost facuta in baza art b de acord comun . intrebarea mea e ce e de facut, mentionez ca incepand cu data de azi 7 10 2016 am concediu prenatal dat de doctor?
Cel mai recent răspuns: eve22 , utilizator 10:13, 8 Noiembrie 2016
am citit pe internet ca nu are cum sa-mi faca un contract nou luna asta, noiembrie deoarece incepand cu data de 7 nov sut intrata in concediu prenatal. Ce e de facut in acest caz sa beneficiez totusi de banii pe concediu ca in momentul asta casa de asigurari nu are cum sa mi dea contractul de la firma fiind incheiat cu liatera b de cord comun?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida Cristyna92 Cristyna92 Buna ziua Sunt angajata la o firma cu contract pe determinat ,lucrez la aceasta firma de aprox 1 an si 2 luni si in tot timpul acesta mi s-a facut ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal MariaLidia MariaLidia Buna ziua. Am o nelamurire...cu prima sarcina am beneficiat de concediul pre si post natal(cel de 126 zile) pe care mi l-a platit angajatorul pentru ca eram ... (vezi toată discuția)