avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... interdictie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

interdictie

buna ziua am si eu o intrebare. poate o persoana pensionata pensionata pe caz de boala sa fie curatorul unui om paralizat ?multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 17:34, 29 August 2009
Competenta este la autoritatea tutelara din cadrul primariei de unde aveti domiciliul! Va prezentati la primariei expuneti problema si veti primi toate datele!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curator bolnav psihic pompiliairina pompiliairina As dori sa aflu cine poate deveni curator pentru bolnavii cu afectiuni psihice care sunt internati intr-un spital de boli psihice,cine numeste acest curator si ... (vezi toată discuția)
Curatela sau punere sub interdictie ? miilan miilan Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Mama are 83 de ani si detine in proprietate: o garsoniera; 3/4 din apartamentul in care locuieste(1/4 sunt eu ... (vezi toată discuția)
Persoana pensie caz de boala poate sa vanda propietatea mariuscilin mariuscilin buna ziua am gasit o garsoniera si cumparatoru spune ca este pensionat pe caz de boala nu a vrut sa spuna ce el a dobandit garsoniera prin succesiune si ... (vezi toată discuția)