avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cum facturez ???
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cum facturez ???

buna ziua!
am inchiriat un spatiu ptr productie unde am facut o cheltuiala de 100000 ron, acum cedez spatiul unei alte firme si doresc sa-mi recuperez cheltuiala as cum este intelegerea noastra.
intrebare
Cum sa-i facturez cheltuiala??? eu in balanta o am pe 231 imobilizari.... ???
fac factura si ce scriu la explicatii ???
din punct de vedere fiscal...platesc impozit la vanzare ???
va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:41, 8 Noiembrie 2016
4111 = 7583 -> 100000 sau valoarea facturata
6583 = 231 -> 100000

Platiti impozit pe diferenta, daca e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refacturare imobilizari animis animis Buna ziua, am urmatoarea problema: O societate imi construieste un imobil si imi emite treptat facturi insotite de situatii de lucrari. Eu le inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu achizitiile de stocuri catalina2013 catalina2013 O firma are ca activitate principala 4511-Comert cu autoturisme si autovehicule usoare ,va rugam sa-mi comunicati daca in contabilitatea societatii noastre ... (vezi toată discuția)
Recuperare împrumut prin mijloace fixe buna ziua care ar fi înregistrările contabile ... SEdena SEdena Bună ziua! Vă rog spuneți-mi care ar fi înregistrările contabile pentru situația în care un asociat al societății care împrumutat societatea și din ... (vezi toată discuția)