avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Acord de mediere cu mostenitorul partii vatamate
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Acord de mediere cu mostenitorul partii vatamate

Pót sa inchei un acord de mediere cu mostenitorul partii vatamate daca partea vatamate a decedat? Este vorba de un proces penal, inselaciune
Cel mai recent răspuns: Bencipici , utilizator 14:38, 6 Martie 2017
Dar se poate beneficia de lege penala mai favorabila nu? (Sau nu fiindca este ő lege a medierii?) Sí cél mai important aspect este ca inca nu a fost citt actul de sesizare.D eci atunci ziceti ca vor accepta impacarea? Ám acte notarial de impacare cu sotia partii vatamate sí atasat certificatul de deces.
Dacă nu s-a dat cittire actului de sesizare împăcarea va produce efecte privind latura penală a procesului și deci este posibilă încetarea procesului penal.
Deci sa inteleg ca se poate impaca cu succesorul.....are efecte.exista jurisprudenta?
avand in vedere ca aveti un act de impacare incheiat la notar, prezentati-l maine judecatorului de caz. numai judecatorul de caz poate decide pe baza probelor ce masura legala va lua in acest caz
Pe latura penala nu merge împăcarea deoarece doar cu partea vatamata se poate face după cum ar rezulta din lege...si daca a decedat...

La o prima vedere asa pare...

Alte discuții în legătură

Recurs furt - aplicarea legii mai favorabile, impacarea dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unui recurs, in cazul unui furt, unde a fost aplicat vechiul cod,la recurs ar trebui aplicata legea favorabila si posibilitatea de impacare? Un ... (vezi toată discuția)
Impacare, mediere, clasare, parte vatamate decedata Bencipici Bencipici De pót sa fac daca a decedat partea vatamate? Ma intereseaza latura penala! Pót sa obtin o clasare daca ma impac cu succesorul partii vatamate? Sau daca ... (vezi toată discuția)
Impacare dupa citirea actului de sesizare oltul oltul in cazul infractiunilor in care impacarea inlatura raspunderea penala impacarea are efect daca intervine pana citirea actului de sesizare....eu am un proces pe ... (vezi toată discuția)