avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Impacare, mediere, clasare, parte vatamate decedata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Impacare, mediere, clasare, parte vatamate decedata

De pót sa fac daca a decedat partea vatamate? Ma intereseaza latura penala! Pót sa obtin o clasare daca ma impac cu succesorul partii vatamate? Sau daca inchei un acord de mediere cu succesorul? De solutii ám? Nimic? Voi fi condamnat?
Cel mai recent răspuns: Bencipici , utilizator 19:16, 8 Noiembrie 2016
Despre ce infractiune este vorba ?
Inselaciune.Deci impacarea sí acordul de mediere inlatura raspunderea penala.Ceea de ma intereseaza este daca instanta va accepta impacarea sau acordul de mediere incheiat cu succesori?
Nu gasesc nici un text de lege in acest sens

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de mediere cu mostenitorul partii vatamate Bencipici Bencipici Pót sa inchei un acord de mediere cu mostenitorul partii vatamate daca partea vatamate a decedat? Este vorba de un proces penal, inselaciune (vezi toată discuția)
Acord mediere cu succesori-penal Bencipici Bencipici De pót sa fac daca a decedat partea vatamate? Ma intereseaza latura penala! Pót sa obtin o clasare daca ma impac cu succesorul partii vatamate? Sau daca ... (vezi toată discuția)
Acord mediere in caz de furt pauldorin87 pauldorin87 In ce conditii pot face un acord de mediere,pt un dosar furt ajuns in instanta?.ma intereseaza daca cu aceasta mediere trebuie sa fie de acord si partea ... (vezi toată discuția)