avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lista intretinere avizier colorata restantieri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lista intretinere avizier colorata restantieri

Buna ziua,

Exista vreo lege in care se interzice afisarea listei de plata la avizier in care este colorata suma de restanta la diverse apartamente ?
Presedintele de bloc a colorat restantieri ca sa iasa in evidenta cei cu restanta. Am citit pe net candva ( nu am mai gasit acum ) un articol cu o lege in care se interzicea asemenea actiuni in asociatia de propietari. Ma intereseaza daca exista lege pentru asemenea actiunii.

Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Marian-Ion , utilizator 10:38, 10 Noiembrie 2016
Nu este o asemenea Lege, insa reprezentantii as. prop. au reguli si regulamente interne aprobate in AG sau sedintele com. ex. dupa care lucreaza.
La drept vorbind, dvs. in ce ”barca” sunteti - colorat sau necolorat? Daca sunteti colorat, poate nu va convine culoarea.... Comunicati-le celor de la asociatie!
Mare problema si cu mofturile astea!
Sa stiti ca, chiar nu vreau sa supar pe nimeni, dar aceste probleme sunt exact de 2 bani...
A.G.
Ultima modificare: Marți, 8 Noiembrie 2016
Adam Grecu, utilizator
Nu exista astfel de dispozitie expresa
In momentul cand se ajunge la astfel de consemnari in lista de intretinere lunara,interesul si motivatia asociatiei de proprietari consta in acea de a atentiona locatarul ca se inregistreaza cu sume cu titlu de restanta,pentru a caror neplata in termeniul stabilit isi asuma responsabilitatea sa suporte consecintele legal prevazute
Cu acelasi respect eu nu inteleg pe cine si de ce deranjeaza acea evidentiere colorata pentru ca mai degraba ar trebui sa deranjeze faptul ca restul vecinilor platesc ce consuma cei colorati pe lista.....
Daniel4x4 a scris:


eu nu inteleg pe cine si de ce deranjeaza acea evidentiere colorata

In astfel de cazuri,intotdeauna cei deranjati sunt aceia care apreciaza ca sunt evidentiati negativ,respectiv cei care acumuleaza debite

Multumesc de raspuns.
Nu sunt eu cel colorat, sunt la zi cu toate darile catre asociatie, dar eram curios daca este legal asemenea actiuni.

Alte discuții în legătură

Liste plata asociatie neva1979 neva1979 Buna ziua Este normal ca asociatia sa afiseze sau mai bine zis legal la listele de plata si restantele sau in baza carui articol din lg.230 are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Anulare de catre instanta sumele restante vechi la intretinere catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua .Un locatar are debit vechi peste 34.000 lei pina in 2012 cind a apartinut de alta asociatie , in 2012 sa infiintat asociatie pe casa scarii.Pentru ... (vezi toată discuția)
Notificare de la avocat cu privire la cheltuielile nechitate Edithsi Edithsi Azi am primit cheltuielile pentru Luna ianuarie unde era afisat o taxa pentru notificare avocat in suma de 100 Ron. L-am sunat pe administrator si l-am ... (vezi toată discuția)