avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lista intretinere avizier colorata restantieri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lista intretinere avizier colorata restantieri

Buna ziua,

Exista vreo lege in care se interzice afisarea listei de plata la avizier in care este colorata suma de restanta la diverse apartamente ?
Presedintele de bloc a colorat restantieri ca sa iasa in evidenta cei cu restanta. Am citit pe net candva ( nu am mai gasit acum ) un articol cu o lege in care se interzicea asemenea actiuni in asociatia de propietari. Ma intereseaza daca exista lege pentru asemenea actiunii.

Cu respect!
Cel mai recent răspuns: Marian-Ion , utilizator 10:38, 10 Noiembrie 2016
Marian-Ion a scris:


eram curios daca este legal asemenea actiuni.

Din punctul de vedere al asociatiei de proprietari si a proprietarilor este perfect legal sa fie atentionati locatarii care se inregistreaza cu debite
Nu am precizat rau platnici,deoarece oricine se poate confrunta cu situatii speciale,cazuri fortuite personale sau profesionale care sa il determine sa nu poata fi in ziua si la ora cand se incaseaza cotele individuale de intretinere

Corect in tot ceea ce spuneti. Asa cum am mai spus, eram doar curios daca este legal.
Multumesc pentru proptitudinea raspunsurilor.
Cu drag!
Marian
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liste plata asociatie neva1979 neva1979 Buna ziua Este normal ca asociatia sa afiseze sau mai bine zis legal la listele de plata si restantele sau in baza carui articol din lg.230 are dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Anulare de catre instanta sumele restante vechi la intretinere catana aurora cristina catana aurora cristina Buna ziua .Un locatar are debit vechi peste 34.000 lei pina in 2012 cind a apartinut de alta asociatie , in 2012 sa infiintat asociatie pe casa scarii.Pentru ... (vezi toată discuția)
Notificare de la avocat cu privire la cheltuielile nechitate Edithsi Edithsi Azi am primit cheltuielile pentru Luna ianuarie unde era afisat o taxa pentru notificare avocat in suma de 100 Ron. L-am sunat pe administrator si l-am ... (vezi toată discuția)