avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atacare contract de vanzare - cumparare mama - fiica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atacare contract de vanzare - cumparare mama - fiica dupa 3 ani

Am cumparat casa acum 3 ani de la mama cu suma de 5 mii lei, fratele ma dat in judecata ca suma e prea mica si ca e donatie ascunsa...dar atat a vrut mama...notarul a f de acord cu suma...au trecut 3 ani in august ...nu sa prescris?
Cel mai recent răspuns: icosul , utilizator 19:08, 10 Noiembrie 2016
Ce fel de actiune a formulat fratele dvs ? Temeiul de drept intereseaza
Acuza ca el nu a stiut de vanzare( eu dovedesc cu mortori ca stia), ca suma de vanzarw este prea mica( 5000 lei) si ca este o donatie ascunsa...dar atat a vrut mama sai dau, casa e veche iar lui ia cumparat un loc si la ajutat sa si faca casa
Îmi raspunde si mie cineva? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare cumparare la un apartament luat cu 5 % tva remuss25 remuss25 buna ziua, acum 3 ani am cumparat un apartament pe numele lui mama cu tva 5 % de la dezvoltator si as dori ca acum sa il trec pe numele meu , acum cand fac ... (vezi toată discuția)
Donatie sau vanzare-cumparare? cum e mai bine? blueyed blueyed Buna ziua, Am incercat sa gasesc acest subiect pe forum, fie nu am cautat cum trebuie, fie nu s-a discutat. In orice caz, ca un sfat, titlul topicului, la ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 12/1998 ContSters61389 ContSters61389 In noiembrie 1998, mama mea (ulterior decedata, in 2009) a instrainat prin Contract de vanzare cumparare si clauza de intretinere viagera un imobil (o casa) ... (vezi toată discuția)