avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare - legea aplicabila reziliere contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare - legea aplicabila reziliere contract

Se poate ca un c v c încheiat pe vechiul cod sa se rezilieze (judece) pe noul cod civil? Daca da,in ce conditii si care sunt pasii de urmat?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 13:05, 10 Noiembrie 2016
S-a platit in jur de 70% din pretul total.Eu sunt proprietara in acte pana la achitarea ultimei rate...
Notarea la c f mi-a fost refuzata pe motiv ca nu am depus declaratia de reziliere in forma autentica(ceea ce in lege nu este specificat expres depunerea in forma autentica )
Am inteles, este important pentru dvs. sa fiti riguroasa atat in ce scrieti pe forum, cat mai ales in ce cereti instantei si ce depuneti la dosarul cauzei. De exemplu, v-am spus ca nu este vorba despre reziliere in speta dvs., samd

In al doilea rand, v-am intrebat - cat anume din ratele restante, si din pretul total, s-a platit pana la momentul acesta - este important sa cititi cu atentie si sa raspundeti la fel.
Deci ar fi doua precizari de facut :
1) cat anume din ratele restante ?
2) cat anume [...] din pretul total ?

Faptul ca dvs sunteti proprietara in acte pana la achitarea ultimei rate, este o treaba buna si care poate fi folosita in favoarea dvs., insa nu este singura conditie necesara si suficienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiune de vânzare- cumparare cu pact comisoriu docco docco As dori sa va cer opinia cu privire la o speta in care sunt direct implicat si care se refera la o promisiune de vanzare-cumparare care contine o clauza care ... (vezi toată discuția)
Reziliere lilicrin lilicrin Cum se poate rezilia/anula un act sub semnatura privata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator eye eye Am o actiune in instanta privind revocarea unui contract de vanzare-cumparare a unui bun al debitorului. Pot solicita aplicarea unui sechestru ... (vezi toată discuția)