avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contracte agentie de publicitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contracte agentie de publicitate

Am o agentie de publicitate si as dori sa va intreb daca este necesar ca viitoarele contracte pe care le voi incheia cu firmele carora le voi face publicitate, sa fie intocmite in prezenta unui notar. Eu am redactat un contract care se potriveste activitatii desfasurate de agentie, consultand diverse modele de contracte de prestari servicii de publicitate. Este necesar sa mai merg la un notar? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: C.A. Tamara Lenz , Avocat 11:40, 30 August 2009
Nu este necesar sa mergeti la notar, intrucat un contract de publicitate nu face parte din categoria acelora care trebuie intocmite in forma solemna , adica la notar, pentru a fi valabil incheiat, ci doar este necesara forma autenica-scrisa, ad probationem. Neexistand aceasta obligatie pentru ca acel contract sa fie valabil incheiat, ramane optiunea dvs. daca veti merge sau nu la notar.
va multumesc pentru raspuns!
Nu este necesar sa mergeti la notar , contractete se incheie intre societatea dvs si firmele de productie sau beneficiari .Semnaturile reprezentantilor legali si stampila firmelor sunt suficiente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract intre persoana fizica si persoana juridica- valabilitate Dan  Danut Dan Danut Buna ziua, Am si eu o intrebare... Daca sa incheiat un contract de colaborare intre o persoana fizica si o persoana juridica decat cu stampila si ... (vezi toată discuția)
Testament dalin dalin Buna ziua As dori sa stiu ce valabilitate are un testament olograf? In speta tatal meu ar dori ca bunurile lui sa-i ramana fiicei mele , care este minora . ... (vezi toată discuția)
Factura comerciala ce putere juridica are? Elyg Elyg Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: am emis un nr de facturi catre o societate, mentionand pe fiecare factura penalizari in caz de intarziere a ... (vezi toată discuția)