avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate declaratie notariala de luare in spatiu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate declaratie notariala de luare in spatiu

Ce perioada de valabilotate are declaratia de luare in spatiu in contextul folosirii pentru schimbarea buletinului?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 09:59, 10 Noiembrie 2016
Nu e specificat un termen insa e de preferat sa fie folosita cat mai curand dupa ce a fost data, pentru a evita discutiile cu lucratorii de la Evidenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie luare in spatiu Lily88 Lily88 Buna seara! Sunt intr-o dilema toatala si nu stiu ce sa fac! V-as ruga sa ma ajutati! Imi trebuie o declaratie de luare in spatiu de la tatal meu,este vorba de ... (vezi toată discuția)
Declaratie de luare in spatiu EdithP EdithP Poate cineva sa-mi spuna, daca declaratia de luare in spatiu are termen de validitate ( nefiind mentionat in document perioada de luare in spatiu si nici ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)