avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda politia locala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda politia locala

Buna seara.,
Am parcat mai demult pe un loc platit, acel individ mi-a desumflat rotile la masina,iar dupa l am prins cand imi tracta masina de pe locul lui in strada.Bineinteles ca am sunat la 112,a venit un echipaj de politie in fine....ne-am tot contrazis...in final ne-am cerut scuze unul altuia si n-am depus niciunul plangere. Pana sa se intample faza asta,ei chemasera un echipaj de la politia locala care au constat ca am parcat pe locul lui,iar ieri la mai mult de 1 luna ma trezesc cu o citatie de la politia locala sa ma prezint in termen de 5 zile de la primire deoarece am parcat pe un loc platit si contraventia este de la 1500 la 2000ron .
Cand am avut incidentul de am sunat eu la 112 , ofiterul de politie i-a spus proprietarului" Nu mergeti la politia locala,pt ca ei nu au ce face,trebuia sa veniti la noi de la inceput."
Din cate am mai citit se primeste avertisment prima data si a doua oara amenda. Ce as putea face in cazul in care voi avea de plata amenda? Se poate contesta? Va rog frumos daca se poate un sfat
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: annna1234 , utilizator 11:34, 11 Noiembrie 2016
Da, se poate contesta, nu neaparat si castiga!
Cel mai bine este sa va prezentati unde ati fost citat si sa vedeti despre ce este vorba.
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator
annna1234 a scris:



Din cate am mai citit se primeste avertisment prima data si a doua oara amenda.


Conform dispozitii in vigoare,agentul constatator-este in masura sa dispuna sanctiunea
Daca apreciati ca fapta nu exista sau nu exista probe rezonabile,aveti dreptul legal prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces neingradit la justitie
Nimeni nu va poate garanta solutia pe care ar putea sa o dispuna instanta de judecata,suverana in solutionarea cauzei

Pe hartia primita este taiat"proces verbal de contraventie" si scris "invitatie" .Totusi sper sa nu fie amenda.
A fost doar un avertisment,la a doua abatere voi primi amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda - apel fals 112 gheorghedanoiu gheorghedanoiu Buna ziua, am sa explic situatia in care am fost amendat:In 22.12.2016 am parcat intr-un loc nedelimitat intr-o parcare cu plata din subteranul unui mall, ... (vezi toată discuția)
Am blocat masina unui vecin gbrlcostache gbrlcostache De 15 ani parchez masina in acelasi loc.De ceva vreme un vecin o parcheaza pe locul meu cand il gaseste liber(cand sunt eu la serviciu).Desi l-am rugat ... (vezi toată discuția)