avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie nu-mi da declaratie notariala sa pot pleca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie nu-mi da declaratie notariala sa pot pleca cu minorul in vacanta.

Buna ziua,
Vrea sa plec cu baiatul in vacanta si fosta sotie nu vrea sa-mi dea declaratie notariala si imputernicire sa pot merge cu minorul in vacanta.Pot cere substitut de semnatura prin tribunal si sa cer sa-mi plateasca cheltuielile de judecata ea?
Ultima modificare: Joi, 10 Noiembrie 2016
laurentiu1974, utilizator
Cel mai recent răspuns: 25Maria23 , utilizator 22:29, 16 Noiembrie 2016
Nici macar nu au primit dosarul la pasapoarte. Nu am mai ajuns pana la granira sa vad daca pot iesi din tara sau nu. La pasapoarte mi s-a spus ca trebuie sa aiba stampila cu DEFINITIVA. Oricum este o bataie de joc aceasta Ordonanta. Desi excursia mea era in septembrie nici acum nu am primit termen pentru apel... Si se termina noiembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Excursie in laponia cu minorii de craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI 1) Excursie in Laponia ( in tara lui Mos Craciun, cum se zice) cu minorii de Craciun prin suplinirea acordului celuilalt parinte de instanta considerati ca ... (vezi toată discuția)
Nu reușesc să merg în nicio vacanță cu copiii în străinătate din cauza lipsei acordului tatălui. ce aș putea face? Ramona Eli Ramona Eli Bună ziua! Am fost căsătorită 10 ani,am divorțat în 2015. În urma căsătoriei au rezultat doi copii (băiat -9 ani, fată-5 ani). Custodia este ... (vezi toată discuția)
As dori sa inaintez o ordonanta presedintiala pentru custodia fetitei Andreeasofia Andreeasofia Buna ziua as dori sa inaintez o ordonanta presedentiala pt custodia fetitei(7ani)..fiind divortata de 4 ani de tatal si vustodie comuna pana in prezent..as ... (vezi toată discuția)