avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... daca se sparge coloana principala de incalzire,cine ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

daca se sparge coloana principala de incalzire,cine plateste?

am o intrebare:sunt singurul de pe coloana care a ramas racordat la instalatia de incalzire a orasului;daca coloana principala se sparge la un vecin,cine plateste reparatiile?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:35, 30 August 2009
De acord cu raspunsurile date. Se mai poate discuta si hotara in adunarea generala mentinerea si reparare vechii instaltii sau renuntarea totala la incalzirea centraliuzata avad in vedere ca este un singur apartament bransat.
Acel proprietar ce a ramas pe incalzirea centralizata poate fi lamurit ca sunt costuri mari pentru reparat, chiar daca suporta si vecinii reparatia. Costul agentului termic si al apei calde va fi mare pentru el. Daca pana acum astepta 2 minute cu robinetul deschis si curgea 50 litri de apa rece pana venea cea calda , acum va curge 5 minute apa rece pana va ajunge apa calda la robinetul lui.
Eu l-as lamuri sa faca si el ca toti vecinii si sa-si monteze centrala proprie, chiar ajutat de asociatie, daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delimitare parte comuna aoa aoa salutare, am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)
Exista o lege care sa se refere la asa ceva? cerul cerul Cand se efectuaeaza o reparatie la coloanele de apa comune din bloc exista niste dispozitii legale? Se poate inlocui teava de metal cu orice(pexal etc)?Se ... (vezi toată discuția)
Conducta apa rece-proprietate comuna elena_1234 elena_1234 Buna seara, Spuneti-mi daca conducta de apa rece de la bucatarie este proprietate comuna. Presedintele asociatiei spune ca nu si ca trebuie sa suportam ... (vezi toată discuția)