avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare chirias
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare chirias

Care este procedura de evacuare a unui chirias care nu a achitat chiria conform contractului neinregistrat la ANAF?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 12:24, 11 Noiembrie 2016
daca exista contract trebuia inregistrat la ANAF,acum daca se inregistreaza o sa platiti din urma si poate si o amenda. Pentru evacuare este un proces destul de anevoios dar nu imposibil, in perioada decembrie-martie nu se fac evacuari.
Am o cunostinta care a patit ceva asemanator doar ca nu era chirias ci a lasat o familie sa stea acolo si sa-si plateasca intretinerea, a avut loc un proces si dupa perioada de iarna a putut sa evacueze apartamentul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și ... uncetatean uncetatean Dacă un chirias nu își plătește chiria, utilitățile și face și dezastru și este trecut de 1 Decembrie, cum îl dai afara? (vezi toată discuția)
Contract de închiriere mobil semnat de altcineva în locul proprietarului. poate fi evacuat chiriașul din acest motiv? Danut92 Danut92 Buna ziua, ma numesc Dan, dintr-o greseala mama mea a semnat contractul de chirie pe data de 21.10.2017 ( neavand nici un drept de semnatura ), ea nevazand sa ... (vezi toată discuția)
Evacuarea apartament Celebrimbor Celebrimbor Buna ziua! Am o problema ce tine de chiria unui apartament. Parintii mei au inchiriat un apartament de 19 ani si am continuat sa stam in el pana in ... (vezi toată discuția)