Buna ziua! Doresc sa pun niste aplicatii cu plata atat pe android cat si pe ios.
1.Pot sa fac acest lucru fara sa imi deschid o firma? Am un cont individual pe playstore iar daca vreau sa pun o aplicatie cu plata ma pune sa completez un formular de merchant , formular unde imi cere datele companiei, iar eu nu am . Pe appstore (de la apple) nu stiu inca cum procedeaza dar din cate am vazut acolo te lasa sa spui cu plata chiar si ca individual (nu stiu clar).
2. Daca reusiesc sa pun fara sa am o companie , taxele se trag automat de la appstore? Nu vreau sa umblu cu acte pe la nu stiu ce birouri daca fac sa zicem 100 euro profit. (nu se merita).
1. Vă puteți autoriza ca persoană fizică autorizată.
2. La noi în țara, ca și în majoritatea țărilor, Dvs. sunteți cel obligat să vă declarați veniturile să și plătiți taxele și impozitele aferente acestora.
Se merita PFA? Am auzit ca sunt taxe de pana la 40 %. Nu am chef sa dau atat. Daca fac 100 euro asta inseamna ca raman cu 60 euro ? Statul ce face pentru mine?
Pfi???
zfcristina
Buna seara!
Am si eu o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta.
Am incheiat un contract de colaborare cu o agentie imobiliara si pentru a putea sa incasez ... (vezi toată discuția)