avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amendă neplătită
Discuție deschisă în Executare silită

Amendă neplătită

In anul 2013 am primit primit amendă disciplina în construcții ptr o suprafață de 24 mp in valoare de 3500 ron
Nu am contestat amenda ptr ca nu am am cunoscut legislația.
MENȚIONEZ că, aveam dovezi constructia era finalizată cu mult înainte de a primi amenda.
Voi plăti dobândă?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 13 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Procesul verbal de constatare a contraventiei si implicit amenda aplicata ar fi trebuit contestat in termen de 15 zile de la inmanarea/comunicarea acestuia.

Cu siguranta va vor fi calculate penalitati la suma de 3500 lei.
Nu se datorează dobânzi şi penalităţi de întârziere pentru sumele datorate cu titlu de amenzi de orice fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pt amenda radar raul_sima raul_sima am primit o amenda pt radar in noiembrie 2011 si acum mi-a venit o hartie de la finante cum ca se va trece la executarea silita in caz ca nu platesc.eu nu am ... (vezi toată discuția)
Cladire partial construita ilegal brazvan brazvan buna seara. Ce se intampla daca o cladire a unei p.j. care este in acte construita 200 mp pe teren de 300mp si in realitate 300 mp pe teren de 500 mp? Se ... (vezi toată discuția)
Credit banca westkontakt westkontakt buna ! in 2009 am contractat un credit la o banca si de anul trecut din 2012 august m-am decalat cu platile pentru doua luni, adica am platit cu intarziere de ... (vezi toată discuția)